1. Søndag i advent og Giveaway del 1.

Featured image
Featured image

Nu er den søde december lagt sin stille begyndelse, og der er da også små fine spor af Snedronningens kolde vindpust på græsset, på de nedfaldne gule og brune blade og på bilernes ruder i de stille morgentimer, så mon ikke, at vi kan håbe på, at Snemand Frost kigger forbi i løbet af måneden. I dag er det jo, som I alle nok ved og har ventet på, den 1. December, og det er snart 5 år siden, at jeg valgte at starte min bogblog stille op. Stille har bloggen da også været ad flere gange, meeen lukke ned, det går der mange mange år til, da jeg ikke ville kunne undvære at skrive om de bøger, jeg læser. Jeg elsker og kan nemlig slet ikke undvære det, som læsning beriger min hverdag og mit liv med, og det bedste af det hele er, at jeg kan dele mine tanker og analyser af det, jeg læser med dig! Så først – tak fordi, DU læser og følger med! Tak til de søde forlag og forfattere for at sende min fine og skønne bogpakker. Bloggens 5 års fødselsdag skal selvfølgelig fejres, dog bliver det en lidt anderledes fejring end de fire sidste år, da jeg i år gerne vil prøve noget helt nyt.

I år har jeg nemlig valgt at dele Giveawayen op i 4 dele, så i dag kan du putte et lod i lodtrækningen om, at vinde den 1. bog ud af i alt 4 bøger. Er det ikke bare super hyggeligt? Bogen, som du kan vinde fra nu og ugen frem er ikke mindre en den fantastiske bibliografi om Karen Blixen nemlig den flotte og smukke bog Løvinden – Karen Blixen i Afrika, der er skrevet af den populærere forfatter Tom Buk Swienty. Bogen har fået de fineste og positive anmeldelser, og selv om jeg sjældent læser bibliografiske bøger, så glæder jeg mig meget til at kaste mig over denne bog, der stille står og venter på bogreolen! Meen, det er ikke det hele du kan vinde – med bogen følger der nemlig også den fine bogpose, syet af mig, med den søde og nuttede Marie med fra den klassiske Disney film Aristocats.

Det eneste du skal gøre for at være med i lodtrækningen om Løvinden – Karen Blixen i Afrika og bogposen med Marie fra Aristocats er at skrive, hvad du ønsker dig allermest denne jul i kommentarfeltet her på bloggen, Instagram eller Facebook og synes godt om min side på Instagram og/eller Facebook, så har du ét lod med i konkurrencen. For at deltage i Giveawayen skal du ligeledes være over 16 år og bosat i Danmark, men ellers er der intet andet. Så skynd dig at skrive en kommentar, så er du med i denne uges lodtrækning. Ugens vinder bliver trukket 2. Søndag i advent med hjælp fra en lodtrækningsside, og pakken sendes samme dag eller om mandagen, så du måske kan nå at læse bogen i din juleferie. Den 2. Søndag i advent kommer der, så også endnu en ny chance for at vinde en ny og helt anden bog.

Det er SÅ hyggeligt at krydre de kolde, men søde december-dag med lidt ekstra hygge, så det skal selvfølgelig også fejres, når nu også at bloggen fylder 5 år. Fortiden er jeg i det refleksive hjørne over livet sådan generelt, og hvad jeg skal i fremtiden, og derfor tænker jeg meget på min familie, mine venner og mit aktive liv. Det er vigtigt at elske og værdsætte dem, der står os nære, og give dem vi ikke kender et smil eller et kram med på vejen. Så i år har jeg valgt at forkæle min datter, mor og bedste veninde gennem 30 år med hyggelige december/julepakker. Det er jo ikke gavernes størrelse eller værdi, som betyder noget, men det er selvfølgelig, tanken der tæller. Åh, det er altså bare SÅ hyggeligt! Du ønskes alle og én den skønneste og dejligste 1. December, og jeg håber, at I nyder denne første december dag i fulde drag. Jeg glæder mig til at finde vinderen på søndag og løfte sløret for den næste bog i min fødselsdags/advents Giveaway. Den næste bog er nemlig én af de bedste bøger, jeg har læst. Held og lykke til jer, som er med i denne uge!

Featured image
Featured image

2 thoughts on “1. Søndag i advent og Giveaway del 1.

  1. Jeg ønsker mig bøger i julegave FEKS flodkrebsene synger
    Kvinden med dødemasken
    Jeg ønsker mig både krimier og skønlitteratur 🎄🤶🎅🙏🙏

    Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s