Opsamling på varme og skønne maj!

Featured image
Featured image

Indlægget her indeholder to anmeldereksemplar fra henholdsvis Turbine Forlaget og forlaget Hr. Ferdinand.

Skønne maj var over inden, at jeg fik set mig om. De skønne sommerdage kom rigtig med majdagene. I maj har min datter og jeg fået nydt solen i haven, hvor hun har sprunget på havetrampolinen hver dag. Efter at gymnastiksæsonen sluttet går hun til sommerspring en gang om ugen, og det syntes hun ikke er helt nok, men så er det jo fantastisk med en havetrampolin, hvor hun kan få øvet nogle spring og brændt noget krudt af. Jeg har brugt tiden i maj på, at træne i Fitness World, så jeg kan få lov til, at spise alle is jeg har lyst til. Med al den træning, så ville det jo heller ikke gøre noget, hvis man kan se det bare en lille smule. Ellers har jeg rendt til en masse møder og snakket en del med min advokat. Udfordringer kan være svære at komme igennem, men med en god advokat så skal det nok lykkedes! Ellers har jeg da også fået skrevet en del indlæg til bloggen og læst et par bøger.

Min datter er godt i gang med at læse Skammerens datter, som hun bliver mere og mere bidt af. Det er en af de første bøger, hun læser, hvor der ikke er billeder i, og det har været lidt svært, at komme i gang, da hun syntes at der står så meget på siderne, hvilket der jo også gør. Jeg tror, at det kræver lidt øvelse, overvindelse og lidt kamp for hende, at komme ind i det, at læse bøger uden illustrationer, men jeg håber, at det kommer med tiden og i takt med, at hun vender sig til det. I maj fik jeg læst fire bøger, hvilket jo ikke lyder af meget, men jeg kommer op på i alt 1.572 sider, som er ret fint. De bøger, som jeg fil læst i maj er følgende:

🦋 Dickens and Crime af Philip Arthur William Collins fra forlaget Palgrave Macmillan på 388 sider.

🦋 Den sidste gode mand af A. J. Kazinski fra Politikens Forlag på 492 sider.

🦋 Er her nogen? af Lotte Elmann Wegner – anmeldereksemplar fra Turbine Forlaget på 276 sider.

🦋 Min muse af Jessie Burton – anmeldereksemplar fra Hr. Ferdinand på 416 sider.

Månedens korteste:
Er her nogen? af Lotte Elmann Wegner – anmeldereksemplar fra Turbine Forlaget var den korteste bog, som jeg læste i maj. Men så kort syntes jeg nu heller ikke, at bogen er med sine 276 sider. Anmeldelsen af bogen kommer i løbet af denne uge, så jeg vil ikke afsløre, så meget her, men jeg kan afsløre, at det er en ret god bog, der fangede og forskrækkede mig på en og samme tid. Det er en bog, som er yderst nærværende og relevant, og jeg har lige skulle tænke en del over, hvordan jeg skriver anmeldelsen, da Wegners bog sætter tankerne i gang og følelserne i oprør.

Månedens bedste bog:
Månedens bedste bog var uden tvivl Min muse af Jessie Burton, som er et anmeldereksemplar fra forlaget Hr. Ferdinand. Det er en af de bedste romaner, som jeg længe har læst. Jeg havde glædet mig enormt meget til at romanen skulle udkomme, så mine forventninger var skyhøje, og heldigvis blev jeg ikke skuffet. Roman kunne bare så meget mere end jeg håbede på. Jeg har derfor givet bogen hele fem stjerner, og du kan læse anmeldelsen ved, at klikke på bogen titel ved sommerfuglen.

Månedens længste bog:
Den længste bog i maj var en skøn genlæsning af Den sidste gode mand af A. J. Kazinski, som er den første bog i krimiserien med kriminalbetjent Bentzon i hovedrollen. Romanens sideantal er på knap 500 sider, men det gør bestemt ikke noget, da det er en rigtig god spændingsroman. Anmeldelsen kan læses ved, at klikke på bogens titel ved sommerfuglen. Jeg har tænkt mig, at læse og anmelde de resterende tre bøger i serien, som jeg mangler at læse, og jeg ser frem til, at starte på Søvnen og døden om ikke så længe.

Månedens mindst spændende bog:
Jeg holder nu også meget at, at læse nonfiktion, men nogen gange kan det blive lige trættende nok, når forfatteren er længe om, at komme frem til sin tese gennem analyser. Således var det desværre med Dickens and Crime af Philip Arthur William Collins fra forlaget Palgrave Macmillan på 388 sider. Det er en relevant bog til mit speciale, men jeg fandt nu ikke så meget som havde relevans, og desværre ikke så meget som jeg kunne bruge. Jeg havde forventet mig noget mere af bogen, og derfor sidder jeg lidt tilbage med en flad følelse.

I min juni måned skal jeg bare skrive, skrive og skrive, og så også læse en lille smule og spise en masse is selvfølgelig. Ellers skal min datter og jeg tage på små udflugter, slappe af og hygge. Så skal jeg snart til at begynde, at kigge mig om efter et arbejde, så jeg kan komme i gang straks efter, at specialet er afleveret. Jeg fortsætter med mine to gymnastikhold måneden ud inden, at jeg holder sommerferie fra gymnastikken indtil slut august, men så er det jo fantastisk, at Fitness World holder døgnåbent. Jeg håber, da også at det gode vejr holder ved, så min datter og jeg kan få mange skønne dage og aften turer til standen med badning og skønne strandbøger. Skal du læse nogle skønne bøger her i juni?

Featured image

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s