Nye bøger på reolen (Nye bøger februar og marts 2018 #2)

Featured image
Featured image
Featured image

How wonderful to be read to. To be carried from this world and into another, born away on words – By Justin Cronin

Det er nu altid så skøn med nye bøger, og jeg elsker at udvide min boglige samling. Så da, Føtex i februar havde en masse nedsatte bøger, kunne jeg ikke lade være med, at snuppe en masse med hjem. Det er bøger, som jeg længe har ville købe, men bare ikke lige fået gjort, så jeg slog til, da jeg sket ikke kunne made være. I marts fik jeg også købt nogle lækre bøger, som den smukke udgave af Takt og tone af Emma Gad, der bare er noget så fin med de smukkeste illustrationer. I fødselsdagsgave fik jeg Godnathistorier for rebelske piger af Elena Favilli & Francesca Cavallo, som min datter læser højt for mig – åh, det er så hyggeligt med et par skønne fortællinger. Bogen er fyldt med farverige og smukke illustrationer af kvinderne, og det passer så fint til historierne. Der er så mange fine livsfortællinger af seje kvinder, og mange som jeg endnu ikke kendte til, så vi lærer og nyder vores små læsestund om aften.

Så har jeg endelig også fået købt Isla og jagten på lykken, som hører sammen med Anna og det franske kys. Jeg ved ikke, hvornår jeg får bogen læst, men det kunne være en lille sommerbog, som jeg har med på udflugter og turer hen over sommeren. Emma Gad for hvide ser jeg meget frem til, at læse, da jeg syntes at Anna Neye er helt fantastisk – særligt i programserien “Kald mig bare brun”, hvor hun tager seerne med på en historisk rundtur fra slavernes tid til i dag. Det er en serie som jeg varmt kan anbefale, og som I kan finde nederst i indlægget. Her nedenunder er listen med de som jeg fik købt i februar og marts:

🦋 Logbog fra et skibsforlis af Erik Valeur fra Politikens Forlag
🦋 Takt og tone af Emma Gad fra forlaget Gyldendal
🦋 Som pesten af Hanne-Vibeke Holst fra forlaget Gyldendal
🦋 Blodmåne af Kathrine Engberg fra forlaget People´s Press
🦋 Isla og jagten på lykke af Stephanie Parkins fra forlaget LoveBooks
🦋 Et bjerg af løgne af Steffen Jacobsen fra forlaget People´sPress
🦋 Emma Gad for hvide af Anna Neye fra forlaget Gyldendal
🦋 Dukkemageren af Jessie Burton fra Politikens forlag
🦋 The Girl of Fire and Thorns af Rae Carson fra forlaget Greenwillow
🦋 Åndernes Labyrint af Carlos Ruiz Zafón fra forlaget Lindhardt og Ringhof
🦋 Svalens Graf af Sissel-Jo Gazan fra Gyldendal
🦋 Indtil midnat af Lisa Kleypas fra forlaget Pretty Ink
🦋 En anden kvinde af Suzanne Rindell fra forlaget Turbulenz
🦋 Godnathistorier for rebelske piger af Elena Favilli & Francesca Cavallo

fra forlaget ArtPeople / Peoples Press

Det sker også ofte, at jeg klikker forbi Saxo og Plusbog, hvor jeg køber størstedelen af mine bøger, og ind i mellem falder jeg over én bog eller tre. Så da jeg opdagede at Åndernes Lanyrint, der er fjerde bog i serien The Cemetery of Forgotten Books, var udkommet skyndte jeg mig, at bestille den store roman hjem. Jeg har endnu kun læst den første bog i serien, men jeg skal helt sikkert også læse de tre andre, som nu alle står sammen på reolen og venter på at blive læst. Den første roman Vindens skygge er fantastisk, så hvis du mangler en serie, at kaste dog over her hen over sommeren, så kan jeg varmt anbefale Zafóns bøger! Min anmeldelse af Vindens skygge kan du finde lige her.

Nu er vi ved at være i slutningen maj og sommeren er endelig kommet – så dejligt. Jeg har planer om, at læse nogle skønne bøger i juni, hvor jeg blandt andet håber på, at nå at læse Takt og Tone, En anden kvinde og Min muse af Jessie Burton, hvor sidstnævnte ikke er på denne liste, da romanen først udkommer her d. 31. maj og er et anmeldereksemplar fra forlaget Hr. Ferdinand. Jeg er allerede startet på at læse roman, og det lover rigtig godt. Jeg satser meget på, at bringe anmeldelsen af Burtons roman på fredag, så kig endelig forbi d. 1-6. Ellers skal jeg se, at få skrevet på det der speciale, mens jeg venter på, at flere udefra kommende ting afsluttes, så jeg kan få lidt ro i min hverdag, og komme lidt videre med de ting, som jeg rigtig gerne vil forsøge mig med, når mit speciale er afleveret. Så jeg satser på, at juni er min lykkemåned, hvor altig klapper og solen skinner fra en blå himmel og roen kan falde over mit lille hjem.

Har du fået købt eller læst nogle skønne bøger her i maj?

Featured image
Featured image
Featured image

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s