Dewey’s 24 Hour Readathon forår 2018 (#7) – en minutiøs opdatering følger!

Featured image
Featured image

Kl. 15.21:
Så nu er jeg landet i Fredericia og har hentet min datter efter et super hyggeligt og informativt blogger-brunch arrangement med Peter Mogensen ved forlaget Turbine. Jeg sad oppe til kl 1.30 i nat for at læse I bjørnens klør, da jeg ikke kunne lægge bogen fra mig, så det var mere af tvang end lyst, at jeg måtte stoppe læsningen. I løbet af næste uge kommer, der et lille skribleri om arrangementet i dag. MEN nu, skal vi til det, og vi har dækket op med snacks i lange baner, dyner og bløde puder, så vi ikke mangler noget her under den første del af læsningen. Isabel starter med at læse Krystalskibet og jeg vil læse I bjørnens klør færdig inden, jeg skifter over til min TBR-læsebunke. Så – Jubiiii, nu kan et magisk læsedøgn begynde! Jeg opdatere om vores læsedøgn løbende her på bloggen og på de sociale medier. God læselyst til jer alle!

Kl. 18.55:
Som tiden går! Klokken er nu allerede snart 19, og vi har læst, hygget og grinet. Isabel har læst 70 sider i Krystalskribet, og blev lidt træt. Så hun har holdt en lille pause, og har nu valgt at skifte over til Isadora Moon går til ballet. Muncasters bøger er også så fine og nogle søde historier. Jeg har lige læst I bjørnens klør færdig og sikke en spændende roman! Mogensens roman er så spændende og uhyggelig, at det er svært at lægge bogen fra sig. Jeg har nu læst 118 sider. Efter en lille pause og lidt aftensmad vil jeg gå i gang med, at læse On Murder Considered as One of the Fine Arts af Thomas De Quincey. Hvad læser I?

Kl. 21.28:
Så fik vi spist mexicanske pandekager og ryddet op efter maden. Isabel har læst Isadora bogen færdig, og været i haven for at hoppe lidt på trampolinen. Så har hun også læst langt over halvdelen af Hunemand – snorløs, som jeg har købt til hende i forbindelse med dette hyggelige og magiske læsedøgn. Nu er hun forståligt nok meget træt og er hoppet under dynen til Familien på Bryggen. Isabel har i dag læst 367 sider, og det har været den hyggeligste eftermiddag og aften! Jeg har læst On Murder Considered as One of the Fine Arts, som desværre ikke var nogen videre spændende læseoplevelse. Jeg havde håbet på en lidt breder forklaring på, hvad han helt præcist mente med sit begreb om Det æstetiske mord. Min næste bog er Paul Clifford, og det kan godt være, at jeg sikfter over til Peter Pan hvis jeg bliver alt for træt i løbet af aften, men nu må vi se. Inden at jeg starter på min næste bog, vil jeg lige kigge lidt rundt til de andre læsere, lavet lidt kaffe og finde lidt chokolade frem. Får I spist nogle lækre snacks?

Kl. 23.35:
Jeg har nu læst de første 85 sider i Paul Clifford og mine øjne er ved, at være godt trætte, men jeg sad jo også oppe sidste nat til kl 1.30 og læste, så det er nok derfor, at mine øjne ikke rigtig vil mere. Bogstaverne myldrer næsten rundt på siderne, og det er ikke en så hyggelig oplevelse. Så nu har jeg fundet brillerne frem, og jeg skifter over til Peter Pan i den smukke pop-op udgave, men det varer nok heller ikke alt for længe inden, at jeg vil finde min seng. Alle de andre gange, jeg har deltaget dette magiske læsedøgn, har jeg kunne holde ud til de små nattetimer, men ikke denne gang, da jeg så nok slet ikke ville få læst noget i morgen, og det duer jo heller ikke. Så (måske) godnat for i dag, og jeg ønsker jer alle et forsat magisk læsemaraton! Jeg ønsker lige godnat med et af mine et af mine ynglingscitater fra Peter Pan, som jeg elsker så højt:

Mrs. Darling first heard of Peter when she was tidying up her children’s minds. It is the nightly custom of every good mother after her children are asleep to rummage in their minds and put things straight for next morning, repacking into their proper places the many articles that have wandered during the day. If you could keep awake (but of course you can’t) you would see your own mother doing this and you would find it very interesting to watch. It’s quite like tidying up drawers.

Kl. 08.10:
Godmorgen alle sammen!
Håber at I alle har sovet fantastisk alle sammmen eller haft en fantastisk læsenat. Jeg gik ikke helt i seng så tidligt endda, da jeg jo gik i gang med at læse mit yndlingseventyr, og så klokken blev næsten to inden at jeg kom i seng. Nu er kaffen løbet igennem, og jeg vil lige kigge lidt rundt til de andre læsere inden, at jeg vil læse videre i Peter Pan. Isabel har læst Hundemand færdig, og går snart i gang med Krystalskibet igen. Har I læst hele natten?

Kl. 10.10:
Så fik vi spist lidt lækker morgenmad og hygget sammen med kattene inde i sofaen. Isabel er lidt træt her til morgen, og hun er først lige gået i gang med læsningen af Krystalskibet igen. Det er nu også rart med en lille pause ind i mellem. Jeg er langt over halvvejs med Peter Pan, og jeg er SÅ fortryllet af udgaven fra Harper Designs. Det er virkelig en så smuk bog med mange fantastiske farver og små finurlige ting, som kan foldes ud, drejes rundt eller tages ud. I am in LOVE! Nu vil jeg rydde lidt op inden, at jeg fortsætter med at læse det sidste af bogen.

Kl. 12.25:
Så har jeg vendt den sidste side i det magiske og fine eventyr om Peter Pan. Åh, hvor jeg altså elsker det eventyr! Isabel er lige ved, at være færdig med Krystalskibet, og når hun er færdig, skal vi holde en lille pause og lave en lille håndstandskonkurrence. Når vi om ikke så længe begynder her på det sidste træk her under readathon, så starter Isabel på sin sidste og nye bog Isadora Moon på camping. Jeg dropper læsningen af Paul Clifford for nu, da mine øjne er ved at være lidt trætte, så jeg går i stedet i gang med I det øjeblik var jeg din, som er en sød chick-litt roman, som jeg har glædet mig til att starte på. God slutspurt til alle jer, som læser med!

Kl. 14.15:
Klokken er nu allerede blevet 14 og Dewey’s 24 Hour Readathon er slut for denne gang. Det har været et så fint og skønt læsedøgn, og vi har fået læst og hygget en masse. De der håndstands konkurrencer vandt jeg ikke – ikke en eneste altså, så jeg må se at komme i gang med at træne det noget mere, så kan det jo være at det lykkedes mig, at vinde bare en gang i mellem.. Vi kom jo lidt senere i gang i går, men det gjorde ikke så meget. Isabel stoppede sin læsning kl 13.35, da hun bare var så træt. Hun nåede ikke, at læse Isadora bogen helt færdig, men det gør hun i løbet af de nærmeste dage. Hun fik læst 70 sider, og jeg tænker, at hun har gjort det så fint til dette læsemaraton. Isabel har i dette læsedøgn læst 571 sider, og hvor har det været hyggeligt, at hun gad at læse sammen med mig! Jeg er kommet godt i gang med I det øjeblik var jeg din, som virker til at være rigtig og sjov. Jeg har læst til side 55. Jeg byttede jo lidt om på min læsestak i de første timer, da jeg bare skulle læse I bjørnens klør færdig. Under dette Dewey’s 24 Hour Readathon har jeg læst 570 sider, sovet lidt over seks timer og spist en snacks i lange mængder. Jeg har drukket uendelig mange kommer kaffe, cola og en lille smule vand er det, da også blevet til. Jeg genoptager mig læsning af Paul Clifford i morgen, da bogen har en grundbetydning i mit speciale. Nu vil vi ned og nyde solen i haven lidt inden, at vi går på sofaen og ser Harry Potter eller Tempelriddernes Skat, som Isabel for nylig har fundet på Netflix – så kan jeg også pleje min begyndende og noget agressive hovedpine. Tusind tak til alle jer, som har læst med og skrevet søde kommentar. Det er altid så hyggeligt, når I læser med. Nu er det så bare at vente til, at et nyt Dewey’s 24 Hour Readathon kan begynde til efteråret. Må I alle have en fantastisk søndag!

Featured image
Featured image
Featured image
Featured image

Advertisements

36 thoughts on “Dewey’s 24 Hour Readathon forår 2018 (#7) – en minutiøs opdatering følger!

   1. Jeg har fået læst omkring 400 sider, men kan godt mærke jeg slet ikke er i flow med læsningen som jeg plejer til readathons. Men jeg tager det stille og roligt.

    Like

   2. Du er da mega sej! Det er da vildt godt læst :0) Jeg vil tulle videre med min næste bog, men kan godt mærke, at brillerne snart skal findes frem – alderen trykker jo ;0)

    Like

   1. Jeg er gået i gang med tredje bog, hvilket dog i dette tilfælde er en tegneserie – det trænger jeg lidt til nu 🙂
    Lyder hyggeligt med jeres læsning!

    Like

 1. Hvor er det altså hyggeligt at I to læser sammen 🙂 Lige nu tager jeg en lille pause og kigger rundt på bloggene, før jeg læser de sidste 50 sider af Mr Bridge. Jeg har endnu ikke bestemt mig for, hvad jeg vil læse som det næste:) Fortsat god læselyst til jer 🙂

  Like

   1. Ja, det forstår jeg godt. Det må være drømmescenariet 😀
    Ja, det er gået rigtig fint her til sidst. Kom i gang lidt sent i går dog – det synes jeg altid er lidt træls.

    Like

 2. Jeg ved godt, at jeg siger det hver gang, men kæft, hvor Isabel altså bare sej! Sådan! ❤

  Chokolade lyder som en god idé – det tror jeg altså også, at jeg snart får brug for, haha.

  Jeg håber, at du fortsat hygger dig ❤

  Like

  1. Tak, søde ❤️ Det bliver hun glad for at høre i morgen 🙂
   Ja, chokolade er bare så godt – ig lakridser – smil.
   Jeg hygger, men er ved at være meget træt nu. Så nu vil jeg drage ud på eventyr med Peter Pan 🤗
   Hvordan går din læsning søde?❤️

   Like

   1. Åh, “Peter Pan” er også bare fantastisk. ❤

    Det går stille og roligt – jeg er ikke blevet blæst bagover endnu, men jeg tænker, at det er prisen for kun at vælge korte bøger, hahaha.
    Rigtig god læsning til jer i dag ❤

    Like

   2. Og bogen fra Harper Designs gør bare eventyret endnu mere eventyrlig ❤
    Det er også en dejligt ting, at vælge korte bøger, da man så får en skøn følelse af at læsningen skrider hurtig frem :0)
    Tusind tak, søde og en skøn læsning til dig ❤

    Like

 3. Det ser ud til, at I har haft et hyggeligt læsedøgn indtil videre! 🙂 Jeg tror også det er meget klogt at få sovet lidt, så du er klar til at læse videre imorgen 🙂

  Like

 4. Ja, de er simpelthen så flotte!
  Og ja, det er jo netop det, men nøjjj, jeg trænger til at læse noget med mere guf i lige nu. 😛
  Hvor har både dig & Isabel gjort det flot endnu engang – tak for denne gang & rigtig god bedring med hovedpinen. ❤

  Like

 5. Hvor er det skønt, at dig og din datter kan dele oplevelsen 🙂 Lyder til, at I har hygget jer gevaldigt. Jeg glæder mig til, forhåbentligt, at kunne deltage til efteråret 🙂

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s