Et tilbageblik på 2017 og nye læseudfordringer for 2018 (#3)

Featured image
Featured image

Hope
Smiles from the threshold of the year to come,
Whispering ‘it will be happier’…”
― Alfred Tennyson

I dag er det årets allersidste dag, og i aften når de mange klokker slår 00.00 rundt i lille Danmark, men da også andre steder i verden, træder vi ind i et nye og forhåbentligt bedre år, så nu er det tid til at gøre op med året, som er gået. Der er sket så mange skønne og fantastiske ting i 2017 i forbindelse med bloggen, hvor jeg har fået skønne oplevelser, mødt fantastiske mennesker og fået nye bekendtskaber. Dette ville slet ikke være muligt uden alle jer, som læser med og følger mig på Facebook, Instagram, Twitter og de andre sociale medier – så en stort tak til jer! Og ikke mindst et stort tak til de forlag og forfattere, som på tålmodigvis sender anmeldereksemplar og andre fantastiske oplevelser min vej. I forbindelse med mit lille verdenshjørne her på bloggen, har jeg været til en del bogbloggere arrangementer, som eksempelvis i biografen for at se den fantastiske film Hidden Figures med forlaget HarperCollins Nordic, til frokost i Aarhus med Anna Ekberg og Politikens Forlag og til Bogform. Så år 2017 har budt på mange fantastiske og skønne oplevelser. I årets løb valgte jeg også løbende, at lave små ændringer, hvor jeg har tilføjet et par menupunkter i min blogmenu, og så er jeg, ikke at forglemme, begyndt at give de bøger jeg læser stjerner på bloggen, og det tror jeg bliver rigtig godt.

På det personlige plan, har 2017 været et af mine hårdeste år! Jeg kunne været blevet færdig med mit kandidatspeciale i sommers, men jeg blev sygemeldt, da min verden væltede og blev for meget med de mange mails og besøg i Statsamtet, advokater, sygehuse og skole. Min datters klasse har det rigtig svært, og det indbefatter mange dage, hvor hun bliver dårlig og skal hjem, og på trods af min optimisme og håbet for, at det nok skal blive bedre i klassen, så halter troen gevaldigt! Jeg sidder også som en del af forældrerådet, hvor vi har fire-fem arrangementer i løbet af et skoleår for at styrke klassesammenholdet og forholdet mellem forældrene, men ind i mellem virker alt arbejdet en smule omsonst, da udskiftningen i klassen er så stor, at jeg knap kan følge med. MEN håbet er der! Lige nu skriver jeg speciale eller det er ikke blevet til så meget – grundet ovenstående, og selv min gymnastik, som jeg ellers elsker så meget har halt meget på det sidste i overskud, men også i lyst. Jeg vil så uendelig gerne kunne præstere det bedste af det bedste i mit speciale og alle andre steder, men måske at mine forventninger til mig selv er for store?, MEN jeg vil forsøge og arbejde hårdt på, at få afleveret det speciale, og gjort alle de andre ting, jeg skal, da det ikke ligner mig ikke at få tingene gjort. SÅ i 2018 er mit personlige mål, at finde lysten, optimismen og overskuddet frem, og måske at jeg finder en, der kan sparke mig i rumpen, når jeg bliver for sløv – måske.

Min læsning har da også haltet en hel del, da roen ikke har været der til den store fordybelse, så det er kun blevet til 49 læste bøger i min Goodreads Challenge, der ellers var på 200 læste bøger. Jeg har alle år sigtet mod de 200 og været meget large med, om jeg kunne nå dette mål eller ej, men det er jeg så ikke helt længere. Jeg har derfor sat nye mål i min læseudfordring for 2018, som blot kommer til, at lyde på 100 læste bøger, og måske at chancen er der for, at jeg så når de 100 læste bøger er langt større. På trods af, at jeg kun har fået læst de 49 bøger, så kommer sideantallet op på 15,826 læste sider, hvilket jo ikke er så ringe end da. Af andre boglige udfordringer, så påtænker jeg ikke det helt store, men jeg har da planer om, at få læst en del flere bøger på min Rory Gilmore Reading Challenge, deltage i flere boglige tags-lege, at få læst flere klassikere, og selvfølgelig få skrevet flere anmeldelser og temaindlæg her på bloggen. I aften skal jeg hygge med min lille familie, spise lækkert mad og skåle nytåret ind og måske skrive lidt på specialet, mens jeg nyder synet af de mange smukke farver på himmelen hen over torvet og indre by i Fredericia fra det fineste fyrværkeri. Jeg ønsker jer alle en magisk nytårsaften, og pas godt på jer selv derude! Tusind tak for det gamle år, og vi ses i det nye 2018!

Har du opsat nye læsemål for 2018 eller andre nytårsforsæt?

Featured image
Featured image

Advertisements

2 thoughts on “Et tilbageblik på 2017 og nye læseudfordringer for 2018 (#3)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s