Opsamling på travle november

Featured image
Featured image

Så var jeg lige ved at glemme det, men det går jo ikke… Jeg ved, at det er lidt sent at komme med min opsamling på min november måned, men jeg syntes ikke, at I helt skulle snydes, så jeg har lavet en lille opsamling. November måned har været travl, hvor der har været en masse projekter, der skulle afvikles, så læsningen er ikke blevet til det store inden for romanfeltet – desværre. Jeg har dog læst en masse små sekundære tekster til mit speciale, som jeg nu rigtig er kommet i gang med. Der er dog dage, hvor skriveriet ikke helt vil som jeg vil, og jeg må sætte mig med tekster i stedet, men jeg håber på, at der ikke kommer for mange af de dage.

Regn, blæst, rusk, og kulde satte for alvor ind i slutningen af måneden, og tiden til ekstra mange kopper kaffe og varm kakao fulgte med. I denne vinter har jeg en særlig kærlighed til lækker chokolade, som forhåbentlig ikke tage helt overhånd inden vinteren er omme, men så kan jeg trøste mig lidt med, at jeg bruger mange timer på gymnastikken, og mon ikke at det så går alligevel… Er I også vilde med chokolade? Det er ikke kun blevet til chokoladespisning, og jeg fik i november læst disse fire bøger:

❄️Miraklernes nat af A. J. Kazinski

❄️Complete Ghost Stories af Charles Dickens

❄️Fit efter fødsel – Brug din baby som din personlige træner af Ann Sofie Bækgaard

❄️The Newgate Novel af Keith Hollingsworth

Månedens korteste bog:
Den korteste bog, jeg læste i november var Fit efter fødsel – Brug din baby som din personlige træner af Ann Sofie Bækgaard, som er på 158 sider. Bækgaard guider sine kvindelige læsere i, hvor vigtigt det er, at få trænet særligt bækkenbunden, ryggen og coremuskulaturen op igen efter fødslen, så mor kan klare alle hverdagsopgaverne uden ondt i ryggen, men også være med sammen med baby på gulvet. Bogen er et anmeldereksemplar, som jeg har modtaget af forfatteren, og min anmeldelse kan læses her.

Månedens længste og bedste bog:
Da mine antal læste bøger i november jo ikke er alt for overvældene, så er min længste læste bog i november også den bedste bog, som er Miraklernes nat af A. J. Kazinski på 379 sider. Kazinski tog mig med på mystiske opklaringer og skrækindjagende mord i denne hårrejsende krimi. Fantastisk bog, der desværre også er afslutningen på Bentzon-serien, men hvilken afslutning! Du kan læse mere i min anmeldelse lige her. Da Miraklernes nat er den bedste krimi, som jeg har læst i år, så er bogen også med i min fødselsdags giveaway, hvor du kan være den heldige, som vinde én ud af de tre romaner, der er med i konkurrencen, som er lavet i samarbejde med Politikens Forlag. Du kan deltage lige her.

Månedens mindst spændende bog:
Denne måned har jeg to bøger i denne kategori, og det er The Newgate Novel,1830-1847 af Keith Hollingsworth og Complete Ghost Stories af Charles Dickens. The Newgate Novel,1830-1847 har jeg nu læst tre gange, og derfor er det teoretiske værk knap så spændende længere, men dog en særlig vigtig bog i mit speciale. Complete Ghost Storiesvar en af de bøger, som jeg ikke nåede at læse færdig under Readathonet. Bogen er en samling af Dickens mest gotiske fortællinger. Nogle af teksterne er uddrag eller selvstændige fortællinger fra Dickens romaner, og der var rigtig mange af dem – desværre lidt for mange til, at jeg blev lidt træt under læsningen i at holde styr på karakter, steder og tider, men nu er samlingen da læst. Dickens var en mester i skrivekunsten og ikke mindst i at observere alt omkring ham på en helt fantastisk måde, og han bestemt en af mine yndlingsforfattere, men her blev det dog en smule for meget for mig, at finde rundt i denne samling.

Således kom min læsning op på 1.155 sider i november plus, at jeg har læst en del sekundære kilder til mit speciale, som jeg ikke har med her. Så jeg er egentlig ganske fint tilfreds med læste antal sider i november, men jeg vil forsøge at øge antal bøger for december, som allerede er godt begyndt. Gymnastikken er godt i gang, og det er en fornøjelse at træne sammen med skønne børn, unge og voksne – det giver så meget mere energi til næste dag. Jeg arbejder på, at få min anmelderpolitik op, men jeg kan ikke helt få det, som jeg vil have det, så jeg må finde på en anden måde, at gøre det på, men den kommer snart. Ellers har vi hygget herhjemme og så går tiden bare lidt for hurtigt, men jeg må løbe lidt stærkere, så jeg både får skrevet meget mere på specialet og læst en masse flere bøger. Får du læst noget spændende?

Featured image
Featured image

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s