Dewey’s 24 Hour Readathon efterår 2017 (#6) – en minutiøs opdatering følger!

Featured image
Featured image
Featured image

Kl. 13.55:
Jeg nusser og har tullet rundt her de sidste timer, og ventet på at Dewey’s 24 Hour Readathon skulle stætte sin start for et magisk læsedøgn, der begynder kl 14 (dansk tid). Isabel og jeg har morgenhygget, jeg har gjort lidt rent, drukket lidt kaffe og så har vi bagt den lækreste banankage med et lille sjovt strejf – vi har nemlig puttet lidt (læs meget) frugtfarve i, så kagen gerne skulle få de fineste regnbuefarver. En super nem og forhåbenlig lækker kage, som vi glæder os til at spise i eftermiddag. Så, nu er det lige om et ganske lille øjeblik til at læsningen kan begynde, og vi vil stille begynde at finde vores pladser i sofaen og åbne bøgerne. Isabel starter med at læse Isadora Moon går i skole af Harriet Muncaster fra forlaget Carlsen, og min første bog er The Girl Who Drank the Moon af Kelly Barnhill fra forlaget Templar Publishing. I løbet af vores læsedøgn vil jeg løbende opdater om, hvordan vores læsning forløber her på bloggen, og på de andre sociale medier, så kig gerne med. Jeg ønsker alle jer læsere et magisk læsedøgn, og jeg glæder mig til, at følge med i jeres læsning i løbet af de næste fireogtyve timer. God læselyst!

Kl. 16.20:
Vi er godt i gang med læsningen og hyggen i vores lille hjem. Isabel har læst den første bog i serien med Isadora, og hun har da også holdt en lille pause. Hun skal nu i gang med sin anden bog Isadora Moon går til ballet, og jeg læser lystigt videre i The Girl Who Drank the Moon, som er både spændende, uhyggelig og humoristisk. Jeg er godt 100 sider inde, og er fanget. Nu læser vi lige i en time eller to mere inden, at vi skal til at lave aftensmad. Får I nogle gode snacks?

Kl. 18.40:
Så holder vi en lille pause for at slappe lidt af i øjenene. Isabel har læst Isadora Moon går til ballet færdig, og hun er meget begejstret. Så jeg må nok se, at få købt de to sidste bøger i serien til hende snart. Vi har også hygget og set en smule Thunderman, som Isabel er meget optaget af for tiden, og det er nu meget hyggeligt. Nu er hun lige hoppet i bad, mens jeg laver noget lasagne. Mums – det er længe siden, at vi har fået det, så det bliver skønt. Nu har vi også mere eller mindre snacket hele eftermiddagen, så det gør godt med noget mad. Jeg er lidt over halvvejs, og hold op hvor er det en god bog! Jeg er helt opslugt, og læser hvert ord og hver en linje meget nøje, så det tager nok lidt ekstra tid med at læse bogen færdig, men pyt. Nu vil jeg lige tage en runde ved de andre bloggere, og se hvordan deres læsning går. Får I læst noget derude?

Kl. 20.00:
Så har vi fået lækker mad, og en lille pause – så dejligt. Nu sidder vi og hygger i køkkenet, og Isabel er begyndt på sin tredje bog Hundemand, som hun har glædet sig meget til at læse. Så har vi har lavet lidt sjov med biller og andet hygge – det var virkelig sjovt og skørt J, men jeg kan ikke lige få det til at virke, så de må komme andet sted. Nyder i aften og læsningen?

Kl. 22.40:
Aftenmørket har sænket sig, og nu er roen faldet i mit lille hjem. Isabel har vendt den sidste side i Hundemand, og vi har puttet i sengen til Voice Junior, som hun faldt i søvn til. Det var da også lige før, at jeg var faldet i søvn, men jeg nåede at hoppe ud af den varme dyne inden. Isabel har læst tre bøger og 469 sider. Hun har bare været så god, og vi har haft en super hyggelig dag. Jeg har netop vendt den sidste i The Girl Who Drank the Moon, som er en helt fantastisk bog med hekse, drager, mosemonstre og spædbørn, som bliver lagt i skoven for at indbyggerne kan holde sig gode venner med heksen. Men er alle hekse onde?? Nej, vel. Det hele kan blot være en illusion for at undertrykke indbyggerne i den lille by til ledernes fordel. Jeg har planer om, at anmeldebogen ingen længe på bloggen, så jeg vil ikke skrive for meget her, men det er en virkelig god bog! Nu vil jeg lige kigge lidt rundt til de andre bloggere, og læse et par små noveller i Complete Ghost Stories af Charles Dickens, og måske lige spise lidt slik. Læser I endnu?

Kl. 01.30:
Klokken er nu ved at være mange, og kaffen er udskiftet til godnat te. Bogstaverne er begyndt at myldre rundt på siderne, og mine øjne er ved at være trætte, så jeg har fundet brillerne frem. Jeg har læst seks af de små uddrag eller historier i Complete Ghost Stories, hvor jeg læst de fire af dem før i The Pickwick Papers, én fra Nicholas Nickleby og så har jeg netop genlæst A Christmas Carol. Et juleeventyr kan jeg ikke læse ofte nok, da moralen er så fin og enorm vigtig. Jeg har nu læst 121 sider ind i Dickens samlingen, og vil vente med resten til i morgen. Nu vil jeg lige kigge om, der er andre, som er vågne og læser lystig videre rundt i bogbloggerland inden, at jeg vil starte på The Sandman (Omnibus 1) af Neil Gaiman, som er en graphic novel, og derfor ikke er så læsetung. Når min te har trukket lidt vil jeg hoppe ind i sofaen med Gaiman, så det er ikke sikkert at jeg får opdateret så meget mere i nat, men nu må jeg se, om jeg falder i søvn med bogen i hovedet J. Jeg har ikke været så god til, at få taget og opdateret billeder, så det vil jeg prøve at forbedre til i morgen. Sover I derude eller læser lystigt I videre?

Kl. 09.25:
Kaffen er sat over, og jeg sidder stille ude i mit køkken og prøver op at blive vågen. Jeg havde godt nok sat vækkeuret til kl 8.15, men mine øjne ville slet slet ikke vågne. Jeg sad og læste til kl 4 i nat og er godt 200 sider inde i The Sandman (Omnibus 1), som jeg vil fortsætte med lige om lidt. Først skal jeg dog lige kigge lidt rundt på de sociale medier inden, at jeg fortsætter min læsning. Isabel har, mens jeg har sovet, læst sin fjerde bog under dette readathon nemlig – En ukendt verden (Elverdronningens børn #1). Så nu holder hun lige en lille pause med lidt fjernsynskiggeri, mens hun tegner. Jeg vil nyde en lille kop kaffe mens mine øjne prøver at vågne.

Kl. 12.00:
Hold da op, hvor tiden flyver afsted alt for hurtigt! Nu er Isabel ved, at lave franske hotdos til os – MUMS. Det bliver godt. Hun har nu læst sin bog færdig, og mangler kun den sidste bog i dette readathon, som hun begynder at læse efter, at vi har spist. Jeg har kigget lidt rundt på nettet, taget et pat billeder, og om lidt skal vi spise, og så vil jeg sætte ind på minislutspurten, da jeg har planer om, at nå at læse The Sandman færdig. Jeg er noget over halvvejs, så håber at det lykkedes. Mine øjne er en smule trætte, så jeg må have brillerne frem igen. Nå, men nu skal vi spise – ses J.

Kl. 14.08:
Klokken er nu over 14, og et magisk læsedøgn har nået sin ende! Jeg har hygget med Isabel, vi har spist mange lækre snacks, jeg har drukket nok lidt for meget kaffe og cola, og puttet under bløde og uldne tæpper. Isabel nåede, at læse alle sine fem bøger, og fik læst i alt 602 sider på de firetyve timer. Hun har været så god til at læse, og fortælle om sine læseoplevelser i bøgerne undervejs – så hyggeligt, men jeg må nok snart til, at finde nogle bøger, der er lidt svære at læse til hende. Jeg fik læst en hel bog nemlig The Girl Who Drank the Moon på 386 sider, ca. 124 sider i Complete Ghost Stories og så nåede jeg til side 818 i The Sandman, som jeg vil læse helt færdig lidt senere på dagen. Jeg har til dette efterårs readathon læst 1.326 sider, hvilket jeg er rigtig glad for. Jeg fik sovet næsten fire timer, og det var tiltrængt at hvile øjnene lidt. Der er dog noget ganske hyggeligt ved at læse om natten! At jeg i nat startede med at læse The Sandman, der jo er graphic novel, var det helt rigtige valg, da det er en genre, som ikke er så læsetung. Det var således lidt af en befrielse, at gå fra Diskens i Wordsworth udgaven, hvor bogstaverne er meget små med meget skrift på siderne og så over til The Sandman. Nu er mine øjne trætte og mit hovede gør ondt efter de mange timers læsning og kiggen rundt på nettet til dem, der har læst med til Dewey’s 24 Hour Readathon efterår 2017. Tusind tak for alle de søde og sjove kommentarer, som min datter og jeg har fået her på bloggen, facebook og instagram i løbet af det seneste døgn! Det er SÅ hyggeligt, at I kigger med – tak for jer! Nu er der kun, at vente på, at det bliver forår til Dewey’s 24 Hour Readathon, som jeg allerede ser frem til. Inden jeg hopper under dynen på sofaen, hvor vi skal se film og spise chips, vil jeg lige tage en sidste tur rundt til de andre. Tak, for denne gang og I må have den skønneste søndag!

Featured image
Featured image
Featured image

34 thoughts on “Dewey’s 24 Hour Readathon efterår 2017 (#6) – en minutiøs opdatering følger!

  1. Glædeligt readathon til jer begge to! Jeg glæder mig til at høre om The Girl Who Drank The Moon 🙂 Jeg kunne ikke styre mig med snacks, så her er alt hvad hjertet kan begære … Jeg må hellere spise noget mere fornuftigt snart. Jeg synes, det er den bedste tradition I har med at læse sammen 🙂

    Like

    1. Uh, “The Girl Who Drank the Moon” er mega god indtil nu 😊
      Der er bare ikke noget bedre end snacks i lange baner, men ja vi skal jo have lidt ordenligt at spise, så vi skal også snart i gang med, at lave noget mad.
      Tusind tak, og glædelig Readathon til dig 😊

      Like

  2. Det lyder altså som om, at jeg skal læse The Girl Who Drank the Moon på et tidspunkt – måske til næste års read-a-thon? Sikke I hygger jer 🙂

    Mvh.
    Den lille Bogblog

    Like

      1. I har rigtig været flittige 🙂
        Jeg tror, jeg fortsætter læsningen i sengen inden længe, og så må vi se, hvor længe jeg holder ud. Gætter på at jeg vågner tidligt og fortsætter læsningen der 🙂

        Fortsat god læsning!

        Like

      2. Det lyder som en hyggelig plan :0) Det er også skønt, at komme tidligt op. Jeg tænker, at jeg sætter vækkeuret til kl 8 ellers kommer jeg vist ikke op ;0)
        Mange tak, og sov sødt til dig :0)

        Like

      1. Haha, jamen det er jo godt med lidt ‘konkurrence’ hvis bare det motiverer 🙂

        Jeg synes faktisk, at alt det jeg læste levede op til mine forventninger, hvilket jo egentlig er ret fantastisk. Der var nogle af bøgerne, der var meget anderledes end jeg havde forestillet mig, men ingen som jeg ikke brød mig om. Så det var i sandhed et virkelig rart læsedøgn 🙂

        Like

  3. Hvor er det dejligt at I læser og hygger jer sammen. Og dejligt at høre, at The Girl Who Drank The Moon er god. Det er en bog jeg selv har overvejet at købe et stykke tid, så jeg er spændt på at læse hvad du synes om den.

    Like

    1. Det har været en skøn læse dag :0) Det er bare en så god bog! Jeg er vild med den :0) Der er både hekse, drager, mosemonstre og papirfugle, som kan flyve af sig selv – og ikke mindst månemagi :0)

      Like

  4. Spøgelseshistorier af Dickens? Perfekt, hvis du spørger mig!
    Det lyder som en rigtig god bog du har læst 🙂

    Og ih hvor jeg bare hepper på din datter. Det er godt nok godt gået!

    Like

    1. Ja, det er nemlig super fedt. Og der er mange små eventyr og noveller i, som oven i købet ikke er så vildt lange – så jeg er fan :0)
      Tusind tak :0) Skal jeg nok give videre til hende i morgen, så bliver hun meget glad :0)

      Like

      1. Ja, jeg nåede omkring 4 timer – så nu vil jeg tage en kort lur. ❤
        Hvor har du bare nået at læse meget – og Isabel også! 🙂
        Tak for denne gang ❤

        Like

Leave a comment