Blev det DIG, som vandt?!

Featured image
Featured image

Sommergræs, vinterorm af Mette Sø. Udgivet af Politikens Forlag 2017 på 215 sider. Romanen er sponsoreret af Politikens Forlag

Hold da op, hvor går denne skønne sommertid dog alt for hurtigt! Nu er det jo allerede fjorten dage siden, at jeg startede sommer giveawayen på bloggen, så det er blevet tid til, at finde den heldige vinder af romanen Sommergræs, vinterorm af Mette Sø. Først vil jeg gerne sige tusind tak til alle jer læsere, som har deltaget i min sommer giveaway – det bliver bare SÅ meget sjovere, når I er med. Jeg har også fået endnu et par likes på bloggens Facebookside, hvilket er super skønt – tak for det. Det har været en fornøjelse og spændende, at læse om hvilke bøger I læser lige nu, og hvilke bøger, som I planlægger at læse i løbet af jeres sommerferie, og tusind tak for jeres søde kommentarer! Jeg har også en hel stak eller faktisk hele tre stakke med bøger, som jeg rigtig gerne ville læse i løbet af sommeren, men jeg prøver at lade være med, at læse for meget andet ud over specialeorienteret bøger – selv om det til tider er rigtig svært at lade være….

Som mange af jer har gættet helt rigtigt, så er svaret på spørgsmålet om, hvad hovedpersonen hedder i romanen Sommergræs, vinterorm af Mette Sø – Svaret er nemlig Billi Kruse. Det er en af de romaner, som har rørt mig allermest og gjort det største indtryk på mig af de bøger, som jeg har læst i år. Jeg har denne gang fået lidt hjælp til, at finde en vinder på hjemmesiden Find en vinder, og siden trak et tal, som blev nummer 18. Så den heldige vinder af Sommergræs, vinterorm af Mette Sø er…… Charlotte – Stort tillykke med bogen til. Jeg sender fluks en mail afsted til dig.

Igen en stor tak til alle jer, som har deltaget i min lille sommer giveaway her på bloggen! Men hold gerne øje med siden her, på Facebook og Instagram – for det varer ikke så længe før, at der kommer endnu en giveaway. Jeg håber, at I alle får læst en masse god litteratur her hen over sommeren, og at I får den skønneste og dejligste sommer! Tak til Politikens Forlag, som har sponsoreret bogen.

Featured image
Featured image

Leave a comment