Vinderne er…… (Giveaway #4)

Featured image
Featured image
Featured image

Så er tiden blevet til, at få fundet en vinder af giveawayen fra bloggens fødselsdag. Jeg siger tusind tusind tak til alle jer, som har deltaget! Det har været hyggeligt og interessant at læse om, alle de bøger I skal læse her i juleferien, som jo begynder lige om lidt. Og tusind tak for alle de søde kommentar I har skrevet. Jeg skal have læst en eller to af Dickens romaner og andre essays om Dickens, men jeg har også et par andre bøger, som jeg planlægger at læse i juleferien. Det kommer der et lille indlæg om i løbet af ugen.

I konkurrencen havde I muligheden for at vinde en af de to bøger Den inderste fare af Birgithe Kosović og The Prince and the Pauper af Mark Twain, der begge er to helt fantastiske bøger på, hver sin egen måde. For at gøre selve lodtrækningen lidt hyggelig har jeg fundet mine terninger frem, og skrevet en liste med deltagerne, hvorefter jeg lod terningerne rulle…..

Så vinderne af giveawayen er….. Malene Erika Eltved Kristensen, der har vundet The Prince and the Pauper. Stort tillykke – jeg sender dig straks en mail. Vinderen af Den inderste fare er Suzanne Møller Christiansen – stort tillykke til dig også, og jeg sender også straks en mail til dig. Igen mange tak for de mange, som har deltaget. Jeg ønsker jer alle den dejligste jul med masser af lækker mad, familiehygge og fine gaver.

Featured image
Featured image

Advertisements

2 thoughts on “Vinderne er…… (Giveaway #4)

  1. Tusind tak, det lyder virkelig til at være en spændende bog. Den glæder jeg mig meget til at gå igang med.

    Rigtig god jul og godt nytår 😊

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s