Dewey’s 24 Hour Readathon forår 2016 (#3)

Featured image
Featured image
Featured image

Kl. 14.10:

Klokken har slået hurtigere denne lørdag end ved efterårets Readathon, da vi har været til fødselsdag ved skønne mormor, men vi har glædet os hele formiddagen til, at vi kunne begynde at læse. Nu er klokken omsider blevet 14, og vi klar til at hyggelæse i sofaen med lækkerier og den bedste hygge. Jeg opdatere siden løbende i løber af vores læserdøgn. Den første bog som jeg starter med at læse er The Forbidden Library, som jeg har glædet mig til at fordybe mig i, og Isabel starter med Troldmand. Jeg ønsker alle læsere rigtig god læselyst!

Kl. 19.00:

Nu er der gået fem timer siden Readathon startede. Isabel var færdig med de to første af hendes bøger kl 16, og slapper nu af indtil hun skal læse den sidste bog for i dag om en times tid. Hun elskede den lille bog med forskellige korte eventyr om alverdens troldmænd, og at tage med Peter og Kaptajn Krabat ud på eventyr. Hun var meget fordybet i begge bøger og hyggede sig med Coco, der hurtigt fandt sin plads ved hendes side i sofaen. Jeg er nået godt halvvejs med min første bog, men jeg har også kigget en del rundt ved andre bloggere, taget billeder og set et par danse som Isabel ikke kunne vente med at vise mig. Nu skal vi lige have noget at spise og så vender vi begge tilbage til læsningen bagefter. Isabel skal læse Den nye heks, som er tredje bog i serien. Det er en fantastisk serie fra forlaget Carlsen, og hun har de to første bøger på sin egen bogreol. Det var et lykketraf at jeg fandt bogen på biblioteket, da jeg ikke troede at der kom flere bøger i serien. Så jeg må på jagt efter den sidste nye, så den også kan få sin plads på reolen. Forlaget må MEGET gerne lave mange flere bøger i serien! Hvordan går det med jeres læsning?

Kl. 22.40:

Mørket har sænket sig over byen og jeg har sat endnu en kande kaffe på maskinen. Kattene slås og hygger sig mens jeg kan høre at kaffen stile løber igennem. Nu har jeg omsider vendt den sidste side i The Forbidden Library, der er en fantasy, som er fyldt med talene katte, uhyggelige monstre, uhyggelige fe-væsen og en drage. Det er en rigtig fin bog dog lidt langtrukken. Min prinsesse er kommet i seng for et par timer siden, og hun var godt træt oven på al den læsning. Hun nød i fulde drag at læse Den nye heks, og hun glæder sig meget til at forsætte læsningen i morgen tidlig. Nu har jeg lagt mit bløde nattøj frem, og jeg vil hoppe i bad og kigge lidt til de andre bloggere og læsere. Bagefter vil jeg begrave mig i The Pearl, som er en kort og fin bog, som jeg længe har villet læse. Er jeres øjne også ved at være lidt små ligesom mine?

Kl. 02.22:

Nattens mørke har sænket sig over byen, og jeg kan høre sagte og glade stemmer fra discotekerne. Jeg har vendt den sidste side i The Pearl som var en fin lille novelle, men dog med en sørgelig udgang. Jeg blev grebet af historien om den lille familie, der på lykkeligvis finder en muslingeperle på havets bund, da de kun ønsker at finde en perle, så de kan betale lægen for at behandle deres lille baby dreng, som uheldigvis er blevet bid af en skorpion. Men perlen bringer desværre ikke den lykke, som den lille familie venter på, men bringer den største ulykke. De mister alt. Det var med tåre i øjnene, at jeg læste de sidste sider i den korte novelle. Nu vil jeg sætte vand over til en kop godnat-te og sætte mig lidt med min tredje Readathon bog The Lie Three inden jeg vil under dynen og forsvinde et par timer i drømmenes rige. Jeg ønsker alle nattelæserne en fortsat skøn nat med masser af eventyr!

Kl. 08.00:

Solen skinner og jeg er lige vågnet. Mine øjne er endnu tunge efter få timers søvn, men jeg er klar til at læse de sidste timer af Dewey’s 24 Hour Readathon. Da klokken nåede 3.30 kunne mine øjne ikke længere holde sig oppe, og jeg måtte overgive mig til drømmenes rige. Jeg er godt i gang med The Lie Three, der indtil nu tegner til at blive en spændende bog, hvor der hele tiden sker noget. Mens morgensolen skinner over de snedækkede tagrygge (ja, det har virkelig sneet!!) vil jeg nyde min morgenkaffe og kigge rundt hos de andre bloggere inden jeg igen vil gå igang med bogen og se, hvad den byder på. Har I sovet i nattens mørkeste timer?

Kl. 09.55:

Nu er klokken næsten ti, og Isabel er ved at gøre sig klar til at læse Anna fra Grønnebakken . Jeg er godt i gang med The Lie Three, som jeg vil læse videre i inde i sofaen. Nu skal der igen storhygges!

Kl. 11.20:

Klokken slår snart halv tolv, og jeg er ved at få en rungende hovedpine. Jeg er næsten halvvejs med The Lie Three, og den er rigtig rigtig god! Pga min hovedpine vil jeg nu spring over til det lille fine eventyr om The Little Prince, som efter sigende skulle være rigtig god. Jeg har kun set tegnefilms-serien sammen med Isabel, men den er nu også fantastisk! Isabel er snart ved at være færdig med sin bog, som hun syntes er rigtig god, men dog lidt lang. En kop kaffe og jeg er klar til at tage ud på eventyr sammen med den lille prins! Hvordan går det med jeres læsning?

Kl. 13.10:

Jeg har nu vendt den sidste side i The Little Prince der er et skønt og fint eventyr. Det var dog meget anderledes end tegnefilms-serien, men på sin helt egen unikke og smukke måde. Under læsningen faldt jeg over mange smukke citater og her kommer et af dem:

There was a star, a planet, mine, Earth, and a little prince who needed comforting! I put my arm around him and cardled him…

Isabel er blevet færdig med begge sine bøger og nu er hun på vej ned til en veninde for at lege lidt. Jeg vil bruge den sidste times tid på at læse A Midsummer Night’s Dream af Shakespeare og gemme resten af The Lie Three til en anden dag. Min hovedpine er taget til, men et lille skuespil til hyldes for at det igår var 400 år siden af Shakespeare døde kan jeg godt lige nuppe her i den sidste time af Readathon. God slutspurt til alle læsere!

Kl. 14.10:

Klokken er nu lidt over 14, og Dewey’s 24 Hour Readathon er over for denne gang. Jeg nåede lige akkurat at vende den sidste side i A Midsummer Night’s Dream, som er helt fantastisk. Jeg har læst dramastykket på uni optil flere gange, og i de sidste år er jeg blev mere og mere fanget af, hvor fantastisk et skuespil det egentlig er! Det åbner nye dimensioner og parallelle planer, hver gang jeg læser stykket. Det har været et helt igennem fantastisk læsedøgn! Jeg har læst, klikket rund på de sociale medier, læst og skrevet hos andre bogbloggere, opdateret bloggen og facebook med min og Isabels læseproces, skrevet søde citater på Twitter og jeg er også kommet til at bestille en lille bog eller to hjem i løbet af natten. Isabel har læst fem bøger på i alt 256 sider siden vi startede i går. Hun har virkelig hygget sig, og det har ikke skræmt hende helt, da hun meget gerne vil være med igen til efteråret. Jeg har læst 4 1/2 bog og kommer op på 928 sider, der er lidt mere end det jeg nåede at læse i efteråret, og jeg fik også sovet 3 1/2 time. Jeg har dog denne gang været plaget af en rungende hovedpine, som startede i nat og som ikke vil forsvinde. Nu vil jeg rydde lidt op og så gå ned til min veninde, hvor Isabel leger med hendes datter, og drikke et par kopper kaffe, men jeg skal bestemt også have en lille bitte lur i løbet af dagen. Tak for et hyggeligt læsemarathon – det har været fantastisk at kunne følge jer i jeres læsninger verden over!

Featured image
Featured image
Featured image

Advertisements

43 thoughts on “Dewey’s 24 Hour Readathon forår 2016 (#3)

 1. Glædeligt læsedøgn! Jeg spændt på den vurdering af The Forbidden Library – og hvor er det fedt af din datter er med!

  Like

   1. Indtil nu er ‘The Lie Three’ rigtig god og glæder mig til at jeg skal i gang med den igen om lidt. Jeg kom ikke så langt i den sidste time, så er spændt på, hvordan bogen udvikler sig. Hvad læser du nu?

    Like

 2. Åh, hvor ser det hyggeligt ud!

  jeg glæder mig til at høre, hvad du mener om ‘The Enchanted Library’, som jeg i sin tid læste med min læseklub. Jeg mindes den som hurtigt læst og vildt hyggelig!

  Like

   1. Nu har jeg sovet et par dejlige timer og er klar igen. Mange tak 🙂
    Ja, det et en virkelig fin bog, der rørte mig meget.
    Du er da også tidligt oppe – Det var ikke meget søvn du fik:-)

    Like

  1. Det var også det som fangede mig, da jeg købte bogen. Jeg er godt halvvejs, og jeg er meget fanget af det forbudte bibliotek og drager snart videre med Alice igennem den magiske verden :0)

   Like

 3. Åh, hvor I råhygger! Jeg elsker (og har vist sagt det før), at du har lokket din datter med på readathon-ideen – det er børneopdragelse i verdensklasse! 😉
  Rigtig god fornøjelse til jer, søde Karina. ❤

  Like

  1. Mange tak, Irene. Jeg syntes også at hun er super sej, og tror at det kom bag på hende, at hun nød læsningen så meget. Måske hun bliver en lille læsehest som sin mor – kan jo kun håbe :0D

   Like

   1. Ja, det var skønt. Hvor hyggeligt, at Isabel er gået i gang med Anne fra Grønnebakken. Den er jeg også ved at læse nu 🙂

    Like

   2. Hun var meget fanget af eventyret med Anna på trods af at bogen, for hende, var lang, hvor der stod meget på siderne. Men hun klarede det:0) Jeg har faktisk aldrig læst bogen – er den god? God slutspurt til dig:0)

    Like

 4. Hvor er det bare super kært at din datter har læst med – det må være så fedt at dele sådan en hobby med sit barn 🙂 Lyder som nogle dejlige bøger du har læst

  Like

  1. Det har værets så dejligt at have hende med:0) Hun er dog ikke helt så meget for at indrømme, at hun også elsker at læse, men kommer nok, når hun bliver lidt ældre – håber jeg. Hun er jo også kun 9 år, så der kan ske meget endnu. Men hygget det har hun bestem, og det er jo det vigtigste :0)
   Mange tak, de har været rigtig fine. Jeg var dog lidt skuffet over “The Forbidden Library”. Er dine øjne ved at være små?

   Like

 5. Åh, hvor ærgerligt med den dumme hovedpine!
  Jeg håber, at det bliver bedre når du får hvilet lidt. ❤

  Mange tak for denne gang – det har været en sand fornøjelse at læse 'sammen' med dig! ❤

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s