En lille konkurrence i anledningen af…

Featured image
Featured imageTelegraph Avenue af Michael Chabon fra forlaget Rosenkilde og Bahnhof dansk udgave 2013. Originalsprog amerikansk, og udgivet 2012. Bogen er sponsoreret af Bog&Ide i Fredericia.

I anledningen af, at det er min fødselsdag i dag holder jeg en lille konkurrence her på bloggen. Jeg har været en tur i Bog&Ide i Fredericia for, at kigge lidt bøger, og de har været søde at sponsorere romanen Telegraph Avenue af Michael Chabon, så jeg kan holde denne fødselsdagskonkurrence. Chabon vandt Pulitzer-prisen i 2001 for sin roman Den utrolige historie om Kavalier & Clay, men han har også skrevet bøgerne Pittsburgh-mysterierne, Wonder Boys og Det jiddische politiforbund. Jeg har endnu ikke læst noget af Chabon, men det er bestemt en forfatter jeg gerne vil læse nogle bøger af på et tidspunkt. Har I læst nogle af hans bøger?

Telegraph Avenue handler om to ægtepar, hvis verdener er i tæt forgrening med hinanden, hvor de arbejder sammen i hverdagen. Mændende Archy og Nat ejer sammen en vinylpladeforretning, hvor de sælger brugte plader. Konerne arbejder også sammen om. at bringe børn til verden, som de legendariske jordmødre i deres område. Mørke og tordenfyldte skyer truer venskaberne, og de må hver især kæmpe hårdt for deres erhvervs overlevelse. Tingene og hverdagen forværres yderligere, og er ved at sprænges, da den fornægtede søn uventet dukker op.

For at deltage i konkurrencen vil jeg gerne høre, hvilken bog der er din ynglings bog, og hvorfor? Husk at skrive email under i svaret, så jeg kan få fat vinderen. Jeg trækker vinderen på søndag d. 22-3. Jeg glæder mig til, at høre om jeres ynglings bøger.

Featured image

5 thoughts on “En lille konkurrence i anledningen af…

 1. Neuromatiker af Wiliam Gibson – fordi det var det første sci-fi bog jeg læste (i, jeg tror, 94) jeg er ikke sikker på jeg fattede ret meget af den dengang, men den satte min fascination af sci-fi igang og er blevet genlæst mange gange (self. sammen med Gibsons andre cyberpunk bøger) og hver gang vækker den samme forundring og nysgerrighed omkring den fremtid vi måske en dag får…?

  Like

 2. Åh det er jo rigtig svært sådan at skulle vælge én ud. “The Catcher in the Rye”, må jeg dog indrømme, var nok den første bog, der i voksen-Michala gjorde et uudsletteligt indtryk.

  Og så et kæmpe tillykke med fødselsdagen!!!

  Hilsen Michala, mescherich@hotmail.com

  Like

 3. Min yndlingsbog er og bliver If You Could See Me Now af den fantastiske Cecilia Ahern. Det er en sød og fin fortælling om kærlighed uden grænser og om at finde sig selv på den mest finurlige måde.

  Endnu engang tillykke med fødselsdagen!

  anna-elisabeth1991@hotmail.com

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s